Foto: Gettyimages / Ilustracija
 Foto: Gettyimages / Ilustracija

5. One plus 3T

Iako je generalno nešto sporiji od iPhonea 7 jer sadrži procesor starije generacije, ovaj telefon funksioniše sasvim solidno za 450 dolara, koliko trenutno košta, prenosi Biznis insajder.

4. LG G6

Reč je o mobilnom telefonu čiji dizajn predstavlja spoj Appleovih i Samsungovih uređaja, sa karakteristikama premijum modela. LG G6 je otporan na vodu i ima izdužen ekran, a poseduje čak i dvostruku kameru na zadnjoj strani. Cena ovog smartfona iznosi 499 dolara, što je znatno niže u odnosu na flegšip modele drugih kompanija.

3. Samsung Galaxy S8 i S8+

Reč je o telefonu sa trenutno najboljim dizajnom na tržištu. Njegov hardver je prepun inovacija, poput “infinity” ekrana koji se proteže od ivice do ivice i skenera za prepoznavanje dužice oka, mada bi trebalo još poraditi na novom Android operativnom sistemu.

2. iPhone 7 i 7 Plus

Odavno je poznato da je Appleov jedinstveni ekosistem jedna od najvećih prednosti iPhone uređaja, a hardver ovaj put dolazi sa pojedinim hardverskim poboljšanjima, kao što je kamera sa dvostrukim sočivom.

1. Google Pixel i Pixel XL

Za razliku od S8, Pixel funkcioniše na “čistom” Androidu, što znači da je ovaj operativni sistem brz i vrlo jednostavan za upotrebu, a dolazi bez bespotrebnih aplikacija, predinstaliranih od strane proizvođača ili provajdera. Googleov uređaj takođe poseduje trenutno najbolju kameru na svetu.

IZVOR: BUSINESS INSIDER

Facebook komentari:
Podijeli: