I dok mlađi muškarci imaju mnogo pozitivnih osobina kao što je energičnosti, životni elan, entuzijazam i naravno, čvrsto telo, veza sa starijim muškarcem ženama može da bude vrlo zanimljiva i što je najvažnije, snažna i iskrena. Žene koje su svoj život odlučile da provedu s muškarcem koji je 10-15 ili više godina stariji od njih otkrile su prednosti ovakve veze…

1. Zato što zna šta želi. A želi njih!

Životno iskustvo, osim šarma i elokventnosti, donosi i ljubavnu zrelost. Muškarac koji je u ljubavi i vezama proživeo mnogo uspona i padova vrlo dobro zna šta želi od svoje partnerke.

Ako se zaljubi, učiniće sve kako bi s tom ženom proveo ostatak života. Kada iskusan muškarac odluči da se veže, znajte da mu prioritet neće biti posao, prijatelji i zabava, već upravo vi.

2. Zato što ih razume

Životno iskustvo donosi razumevanje i toleranciju. Muškarac koji je upoznao mnogo različitih žena bolje razume njihovo razmišljanje, kao i želje i potrebe.

Upravo zbog toga, ako će ih neko razumeti kada su nervozne, tužne ili kada im je jednostavno potrebno vreme samoće, onda će to biti izgrađeni muškarac koji je ‘prošao sve’.

3. Zato što s njim mogu da se razvijaju

Kada je žena najotvorenija, najvedrija i spremna na nove izazove? Kada je zaljubljena. Ako se pitate kakve to veze ima sa starijim muškarcem, odgovor je vrlo jednostavan.

Muškarac koji iza sebe ima životnu priču obogaćenu poslovnim izazovima, putovanjima, hobijima i znanjem ima i bogato životno iskustvo koje će, ako je zaljubljen, rado preneti na svoju partnerku, s kojom želi da nastavi istraživanje i pruži joj priliku da se prvenstveno posveti sebi.

Izvor: zadovoljna.hr

Podijeli: