Dnevni horoskop za 24. 11. 2017.

Ovan

Pomalo ste nervozni danas. Ne tražite opravdanje za druge ljude, ne morate svakog da razumete. Družite se sa dragim ljudima.

Bik

Napetost se oseća u vezi. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu i avanturi. Moguć stres na poslu. Ne primajte sve kritike previše lično.

Blizanci

U prvom delu dana ćete biti sjajno raspoloženi, ali pokušajte da se koncentrišete na prioritetne obaveze. Popodne ćete biti nervozniji jer biste se najradije odmarali. Moguć kraći put.

Rak

Strastveni ste. Skloni ste flertu. Budite otvoreniji, nemojte kriti od bliskih ljudi probleme oko kojih Vam neko može pomoći. Mogući su povećani troškovi.

Lav

Prilično ste napeti. Najbolje bi bilo da što više vremena provedete van kuće. Mesec je u Vašem polju saradnje pa su tu promene moguće.

Devica

Komunikativni ste. Možda Vam se neće dopasti šta drugi pričaju o Vama, ali ne morate o tome previše misliti. Budite otvoreni prema bliskim osobama, recite šta Vam smeta.

Vaga

Danas ćete imati povećane troškove. Mogući su kvarovi u kući. Pokušajte da se prilagodite saradnicima na poslu. Idite do grada sa prijateljima, a ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo.

Škorpija

Prilično ste napeti, ali će napetost popustiti popodne. Potrudite se da ne brinete previše o drugima. Prijatelji mogu da Vas opterete danas.

Strelac

Osetan je pad energije. Danas ne biste viđali druge ljude, pa ako morate odradite obaveze, a posle pogledajte neki film ili seriju kod kuće.

Jarac

Danas imate previše ideja. Bilo bi dobro da se fokusirate na one koje su ostvarive i na prioritetne stvari. Odličan je dan za druženje, pa provedite više vremena sa prijateljima.

Vodolija

Pod stresom ste zbog posla. Organizujte se bolje. Nemojte se premarati na poslu.

Ribe

Dobro se osećate. Bitno je da ne preuzimate na sebe više obaveza da biste se nekom dokazali. Danas nije dan za nove početke, nego za završavanje obaveza.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović