Dnevni horoskop za 26.04.2018.

Ovan

Svi će uvideti trud koji ulažete na poslu. Moguć je napredak, zato budite vredni. Posle posla radite nešto što Vam prija, da ne biste bili napeti.

Bik

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, priđite osobi koja Vam se dopada duže vreme i popričajte sa njom. Danas je dobar dan za neko kraće putovanje.

Blizanci

Dosta brinete o novčanoj situaciji. Nemojte da trošite previše novca, budite realniji u pogledu svojih potreba. Kolege su sklone saradnji.

Rak

Moguće su promene na poslu. Ako postoji šansa za to i ukaže Vam se neka prilika, sada je vreme da to iskoristite. Vodite računa o sebi i o svom zdravlju.

Lav

Završite sve obaveze na vreme. Zatražite pomoć od drugih ljudi, ako ne možete sve sami. Napravite raspored i plan da biste sve odradili u roku.

Devica

Imate dosta obaveza danas, ali ne zapostavljajte društveni život. Novo poznanstvo preko prijatelja ili Interneta je izvesno. Zauzeti, ne započinjite besmislenu raspravu sa partnerom. Nervozniji ste nego inače.

Vaga

Možete sarađivati sa osobom sa kojom ste radili pre. Iskoristite šansu za napredak. Danas kritiku na poslu ne shvatajte previše lično.

Škorpija

Moguće je kraće putovanje. Ne propuštajte priliku, ako Vam se pruži. Vežbajte, promenite neke loše navike, to će Vas oraspoložiti. Zdravlje treba da Vam bude na prvom mestu.

Strelac

Jako Vam je bitan društveni život danas, pa nađite vremena za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i sjajno raspoloženi. Danas je dobar dan za uvođenje promena na poslu. Priliv novca je siguran, bićete zadovoljni.

Jarac

Moguća je avantura ili flert, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujete sebi život. Pravite kompromise sa saradnicima na poslu. Previše brinete o tome šta drugi misle.

Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Nemojte da otaljavate posao, budite temeljni. Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi ili Vam se sviđa neko duže vreme.

Ribe

Ne prigovarajte partneru zbog sitnica. Slobodni, zabavite se u gradu, sve je bolje nego da ostanete kod kuće.Nije dan za nove dogovore, bilo bi dobro da završavate obaveze koje imate. Prijatelji su od pomoći i velika su podrška, pa im se obratite ako imate neki problem.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.