Manifestacija „Izbor sportiste 2017. godine“ biće održana u Domu kulture u Kozarskoj Dubici u petak, 9. februara u 19.00 časova, potvrđeno je juče na sastanku Organizacionog odbora manifestacije.

www.kozarskadubica.org
U okviru manifestacije, koja se organizuje 47. put, biće nagrađeni najuspješniji sportisti naše opštine, a za koje su obezbjeđene novčane nagrade, pehari i poklon bonovi.
Petočlani Organizacioni odbor konstatovao je danas da su pripreme manifestacije u završnoj fazi, te da će pored protokolarnog dijela biti upriličen prigodan umjetnički program u kojem će nastupiti lokalni bend „Kozmo krejmer“ i gimnazijalka Milica Vokić.
Prethodno, sportskim kolektivima bio je upućen poziv da do 20. januara dostave svoje prijedloge za najboljeg sportistu, ekipu, sportskog radnika i trenera, te najboljeg mladog talenta, nakon čega je formiran stručni žiri koji je razmatrao prijedloge.
Pokrovitelj i organizator manifestacije „Izbor sportiste 2017. godine“ su opština Kozarska Dubica i JP „Centar za informisanje i kulturu“.

Facebook komentari:
Podijeli: