Sinoć su, u Domu Kulture  proglašeni najuspješniji sportisti  naše opštine u nekoliko kategorija. Po 47. put održan je Izbor sportiste za prethodnu godinu, a manifestaciji je prisustvovala brojna publika, kao i opštinski zvanici.

Najuspješniji sportista opštine Kozarska Dubica u prošloj godini je Jovana Ilić iz ŽRK Dubica, a najuspješnija ekipa RK Kozara Mlijekoprodukt.
Diplome u kategoriji mlladih talenata dodijeljene su Milošu Kosu iz RK “Kozara Mlijekoprodukt”, Mariji Hodak iz RK Knežopoljka i Aleksi Rodiću iz KK Una.
Prema odluci žirija Radomir Miljuš je proglašen za najuspješnijeg sportskog radnika u prošloj godini, a Radmila Đukanović iz AK Kozarska Dubica je najbolji trener u 2017. godini.
Najuspješnija ekipa je RK Kozara Mijekoprodukt, dok je drugoplasirana ekipa ŽRK Dubica, a treće mjesto pripalo je ŽRK Knežopoljka.
U kategoriji najbolji sportista prvo mjesto zauzela je Jovana Ilić, treće mjesto pripalo je karatistkinji Jovani Tufegdžija, a drugo mjesto Bojanu Burazoru, koji igra na poziciji desnog krila u prvoj postavi rukometnog kluba Kozara Mlijekoprodukt, koja se takmiči u prvoj ligi Republike Srpske.
Među deset najuspješnijih sportista u Kozarskoj Dubici u prošloj godini su Stefan Ilić, Vanja Mišić, Nikola Pekić, Marko Ranilović, Milana Pipić, Boško Bižić i Ljubiša Burazor.

Facebook komentari:
Podijeli: