Na incijativu Odjeljenja za privredu i poljoprivredu opštine Kozarska Dubica i u saradnji sa Zanatsko preduzetničkim udruženjem Prijedor, u Opštinskoj upravi Kozarska Dubica juče je održan sastanak sa zanatskim preduzetnicima s ciljem osnivanja Zanatsko preduzetničkog udruženja Kozarska Dubica.

www.kozarskadubica.org


Načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu Miroslav Tica izjavio je da su zanatski preduzetnici opštine Kozarska Dubica na sastanku upoznati sa programskim ciljevima i zadacima Zanatsko-preduzeničkog udruženja.
„Iskazano je interesovanje za ovakav vid organizovanja zanatskih preduzetnika u našoj opštini i definisan inicijativni odbor koji će pripremiti osnivačku skupštinu Zanatsko preduzetničkog uduženja u Kozarskoj Dubici“, potvrdio je Tica.
On je naveo da će u budućem radu to udruženja moći djelovati u okvirima svojih nadležnosti i odgovornosti koje su propisane Zakonom o zanatsko preduzetničkoj djelatnosti Republike Srpske i Statuta Zanatsko-preduzetničke komore Republike Srpske.
„Udruženje će putem svojih pojedinačnih aktivnosti na bolji način zastupati interese zanatlija i preduzenika, sa ciljem da se poboljša poslovno okruženje i uslovi za razvoj preduzetništva na području opštine kroz unapređenje, usklađivanje i zatupanje zajedničkih interesa oko 470 preduzetnika registrovanih u Kozarskoj Dubici“, naglasio je Tica.

Facebook komentari:
Podijeli: