U gradskom izbjegličkom naselju „Petar Pecija“ u Kozarskoj Dubici počeli su radovi na asfaltiranju Gračaničke i Nemanjine ulice, vrijedni 25.538 KM, potvrđeno je danas u Odjeljenju za prostorno uređenje opštine Kozarska Dubica.

www.kozarskadubica.org
Načelnik tog Odjeljenja Vladislav Stevanović precizirao da će asfalt biti položen u ukupnoj dužini od 300 metara, a da je finansijska sredstva potrebna za realizaciju tog projekta obezbjedila Vlada Republike Srspke, odnosno Ministarstvo za izbjela i raseljena lica Republike Srpske.
On je dodao da su na putnom pravcu Međuvođe – Mlječanica završeni radovi na sanaciji klizišta, vrijedni 94.800 KM, a da je tom sanacijom riješen jedan od velikih problema stanovnika tog područja, te korisnika usluga Bolnice „Mlječanica“, koja se nalazi u neposrednoj blizini.
Sredstva za sanaciju klizišta obezbjeđena u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.
Lokaciju na kojoj su završeni radovi na sanaciji klizišta i gradsko izbjegličko naselje „Petar Pecija“ danas su obišli zamjenik načelnika opštine Kozarska Dubica Mile Zlojutro, predsjednik Skupštine opštine Milovan Barišić i načelnik opštinskog Odjeljenja za prostorno uređenja Vladislav Stevanović.

Podijeli: