Osmi Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma biće održan danas i sutra u Kozarskoj Dubici, a okupiće 130 domaćih i inostranih izlagača.
Izvor: SRNA

Sajam “Kozarska Dubica 2018” svečano će otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić, najavljeno je iz Ministarstva.

Organizatori sajma “Kozarska Dubica 2018”, koji će biti održan kompleksu sportske dvorane na 1.200 metara kvadratnih zatvorenog sajamskog prostora i na 2.000 metara kvadratnih spoljašnjeg, su konsultantsko društvo “RS konsalting end trejd” i opština Kozarska Dubica, a generalni pokrovitelj predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Ova privredna manifestacija okupiće brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova Republike Srpske, BiH, zvanične predstavnike prijateljskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Osmi Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Kozarskoj Dubici pratiće bogat svečani program, prezentacije proizvoda i brojne kulturno-zabavne manifestacije.

Očekuje se da će sajamsku postavku pogledati više od 5.000 posjetilaca iz regiona i zemalja EU.

Sajam će svečano biti otvoren u 11.00 časova.

 

Facebook komentari: