Policijskoj stanici Kozarska Dubica 31. marta oko 11:15 prijavljeno je da je u mestu Pucari, opština Kozarska Dubica, nepoznata osoba usmrtila psa rase zlatni retriver. Ubrzo se pojavio i snimak sa nadzornih kamera koji je dokazao ove informacije.

Na društvenoj mreži Facebook postavljen je video snimak koji pokazuje kako je, citiramo, “Ankica L. ubila nevinog uličnog psa ispred svoje maloletne ćerke. Namamila je psa hranom, stavila uzicu oko vrata i potom ga obesila za ogradu.”

Policijski službenici policijske stanice Kozarska Dubica identifikovali su i u svojstvu osumnjičene osobe ispitali A.L. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo “mučenje i ubijanje životinja”.

A.L. je navodno medicinska sestra, pa se pokrenula i peticija kako bi se sprečio njen odlazak u Nemačku zbog navodnog posla medicinske sestre.

Kako saznaje Pet face, na društvenoj mreži pojavila se pesma koju je A.L. napisao Saša B. Pesma podrške, kako navodi Saša u svojim stihovima, napisana je jer niko nije stao – kako kaže – u zaštitu njegove snajke. Takođe, on navodi da je “kuja napadala dete na bicikli”, a da ih niko od nadležnih nije zaštitio iako je “njegova snajka tražila pomoć”.

Ipak, vlasnici voćnjaka koji su objavili snimak sa video nadzora rekli su kako pas nije bio agresivan i da nije bila u pitanju samoodbrana.

Facebook komentari: