Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je danas, 22. oktobra, Dan žalosti na području opštine Kozarska Dubica zbog iznenadne smrti zamjenika načelnika opštine Mile Zlojutra, koji je preminuo preključe u Kragujevcu u 58. godini.

Zastave ispred zgrade opštine, na javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opštine, spuštene su  na pola koplja. Na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se emitovati muzika u ugostiteljskim objektima.

Mile Zlojutro rođen je 29. oktobra 1961. godine u Bosanskoj Dubici. Za načelnika opštine Kozarska Dubica izabran je 2000.  godine i tu dužnost obavljao je do isteka mandata 2004. godine. Dužnost načelnika obavljao je u još jednom mandatu od 2012. do 2016. godine. Obavljao je i druge najznačajnije funkcije u Kozarskoj Dubici.

Smrt ga je zadesila na dužnosti zamjenika načelnika opštine Kozarska Dubica, tokom službene posjete delegacije opštine Kozarska Dubica gradu Kragujevcu u Srbiji.

Mile Zlojutro biće sahranjen danas na gradskom groblju Urije u 14.00 časova.

U Opštinskoj upravi Kozarska Dubica danas do 12.00 časova biće otvorena je Knjiga žalosti, a brojni zvaničnici uputili su telegrame saučeća.

Facebook komentari: