S obzirom na to da je 21.novembar, Dan uspostavljanja opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH republički praznik iz Komunalne policije opštine Kozarska Dubica podsjećaju preduzetnike i preduzeća da su dužni da poštuju propisano radno vrijeme.

Izvor: kozarskadubica.org

U redovnom radnom vremenu mogu raditi privredni subjekti koji posjeduju registrovane apoteke, veterinarske stanice i ambulante, benzinske pumpe i trgovinske djelatnosti u poslovnom prostoru benzinske pumpe, kao i privredni subjekti registrovani za obavljanje pekarske djelatnosti, te dragstori.
U vremenu od 8 do 12 časova mogu raditi svi ostali privredni subjekti.
Privredni subjekti koji se bave proizvodnom djelatnošću, a čiji proces proizvodnje ne dozvoljava obustavljanje proizvodnje bez veće štete, mogu obavljati djelatnost u vremenu koje zahtijeva minimalni proces rada.
Ugostiteljski objekti će na dan državnog praznika Republike Srpske raditi u radnom vremenu propisanom Odlukom o radu i radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području opštine Kozarska Dubica.
Iz Komunalne policije upozoravaju preduzetnike i preduzeća da se pridržavaju propisanog radnog vremena jer će komunalni policajci vršiti kontrolu.