Predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Vladimir Rokić potvrdio je da je četvrta redovna sjednica prekinuta nakon što nije usvojen predloženi dnevni red, te da je iz istog razloga prekinuta i peta redovna sjednica lokalnog parlamenta u Kozarskoj Dubici.
Izvor: kozarskadubica.org

Rokić je naveo da je peta redovna sjednica Skupštine opštine u zakonskom roku zakazana na zahtjev nove skupštinske većine, ali da tu većinu danas nije činio dovoljan broj odbornika.
„U što kraćem roku održaćemo sjednicu Skupštine opštine koja će za temu imati rad naših preduzeća i donacije Republike Srbije i nadam se da će se u rad te sjednice aktivno uključiti i pozicija i opozicija, jer je to za dobrobit građana Kozarske Dubice“, najavio je Rokić.
Odgovarajući na pitanja novinara, Rokić je precizirao da su na današnjim sjednicama Skupštine opštine Kozarska Dubica skupštinsku većinu činili odbornici SNSD-a, NPS-a, NDP-a, SP-a i SDA.
„Odnosi između koalicionih partnera sada su u redu. Bilo je nesuglasica koje smo prevazišli i nastavićemo dalje sa radom“, rekao je Rokić.
On je dodao da će načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić, koji danas nije prisustvovao sjednicama Skupštine opštine, nastaviti da radi u interesu građana Kozarske Dubice.