13.05.2021.

Ovan

Odlično se osećate danas. Sve vam ide od ruke i lako se sporazumevate sa drugima. Priuštite sebi malo više odmora.

Bik

Potrebna vam je empatija da biste mogli lakše da se uskladite sa drugima. Ako se bavite prodajom ili se usavršavate, danas očekujte dobar dan. Priliv novca je očekivan.

Blizanci

Ne oslanjajte se previše na druge, nego na sebe. Stavite svoje obaveze na prvo mesto. Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom zbog stresa.

Rak

Danas ćete odlučiti ili da se preforsirate ili da ništa ne radite. Ipak, nijedno ni drugo nije idealna opcija. Potrudite se da završite sve obaveze na vreme, makar one prioritetne.

Lav

Ostavite malo više mesta u svom danu za odmor. Potrudite se da budete organizovani kao uvek, to vama neće pasti teško. Izdvojite neko vreme za prijatelje. Neka ženska osoba može da vam bude od velike pomoći na poslu.

Devica

Jako ste brzi i agilni. Lako dolazite do rezultata. Izađite iz svoje zone komfora, ne mora sve da bude baš kako ste navikli. Tu danas može da bude uspeh.

Vaga

Veoma ste praktični danas. Posvećeni ste svojim ciljevima, ali imate i vreme za partnera i porodicu. Slobodni, na kraćem putovanju možete da upoznate osobu koja vam je zanimljiva.

Škorpija

Razmislite o tome da proširite svoje poslovanje. Ako niste to u mogućnosti onda probajte da se usavršavate. Razmišljajte dugoročno. Platite račune na vreme.

Strelac

Nije vam lako da se usredsredite na posao, jer ste strastveni i romantični. Vreme je da se komunikacija sa partnerom poboljša. Slobodni, neka komunikativna osoba može da vam se dopadne.

Jarac

Završite na vreme obaveze na poslu. Ne budite površni. Nije vam lako da se posvetite detaljima. Pitajte druge za savet ako niste sigurni.

Vodolija

Usredsredite se na ljubav, danas je dan za flert i strasti. Ako ste u vezi, bitno je da prošetate negde sa partnerom ili da popričate o problemu koji vas muči duže vreme. Pokušajte da ugodite sebi popodne.

Ribe

Ne osećate se baš najbolje. Pomalo ste napeti. Imate utisak da drugi očekuju previše od vas. Potrudite se da se usredsredite na neke obaveze koje ste zapostavili prethodnih dana.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.