8.12.2019.

Ovan

Danas bi trebalo da se više posvetite zdravom načinu života. Pod pritiskom ste zbog obaveza koje imate. Moguća glavobolja.

Bik

Danas je sjajan dan za odmor i uživanje. Provedite više vremena sa porodicom, to sigurno može da Vam prija. Nemate dovoljno energije za sve obaveze

Blizanci

Završavajte obaveze na vreme. Budite odgovorni. Odličan je dan za druženje.

Rak

Provedite više vremena sa bliskim osobama. Danas je odličan dan za zabavu i druženje. Neke ideje koje imate duže vreme možete da krenete da sprovodite u delo.

Lav

Energični ste. Bilo bi dobro da isplanirate dan. Posvetite se porodici malo više.

Devica

Bavite se sportom. Odličan je dan za usavršavanje. Dobićete informacije koje su Vam bitne za rad.

Vaga

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu neophodne. Budite racionalniji. Neophodno je da sarađujete sa drugima.

Škorpija

Sve Vam ide od ruke na poslu. Slobodni, možete upoznati neku osobu preko prijatelja. Zauzeti, trebalo bi da se posvetite više partneru, a ne da ga zapostavljate zbog posla.

Strelac

Vredni ste. Bitno je da se ne preforsirate. Moguć je kraći put ili makar isplanirajte isti.

Jarac

Pozitivni ste i željni novih obaveza. Možete ostvariti svoje ideje koje imate duže vreme. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vodolija

Moguća je iznenadna poseta gostiju. Veoma ste komunikativni, ali nemojte da previše pričate drugima o svojim planovima. Mogući su probemi sa cirkulacijom.

Ribe

Moguć je priliv novca. Veoma ste zadovoljni kako sve ide na poslu. Ne treba ništa da menjate, samo budite uporni i ne odustajte od ciljeva danas.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.