17.1.2022.

 

Ovan

Osećate jaku želju da probate nešto novo, bilo u poslu ili u ljubavi. Imate mnogo energije, i trebalo bi da se bavite fizičkom aktivnošću. Neka osoba koju upoznate na poslu može u vama da inspiriše veliku promenu.

Bik

Danas je dan kada bi trebalo da se posvetite sebi! Napravite omiljenu hranu, pozovite prijatelje da se družite, ili ostanite kod kuće sa omiljenom knjigom. Energija vam je van balansa i morate da povratite ravnotežu.

Blizanci

Dobar dan za nove planove i projekte, puni ste sjajnih ideja! Neka osoba iz vaše okoline želi više od prijateljstva i to će vam staviti do znanja. Pazite da danas ne zaboravite nešto važno.

Rak

Loš dan za novac, moguće je da ćete biti na gubitku ako niste oprezni! Ide vam na živce osoba koja troši vaše vreme uzalud. U ljubavi je sve lepo danas!

Lav

Pred vama je važna odluka koju morate da donesete, najverovatnije vezana za ljubav. Nemojte da srljate već dobro razmislite. Na poslu očekujte pohvale, moguće je čak i iznenadno unapređenje!

Devica

Danas se osećate kao da se pripremate za maraton, vaš kompletni fokus je na nečemu što će se dogoditi tek za nekoliko dana. Da li ste spremni? Posavetujte se sa osobom kojoj verujete, jer je moguće da napravite grešku.

Vaga

Imate nesuglasicu sa nekom osobom iz svoje porodice, i čeznete za rešenjem. Na kraju ćete verovatno vi popustiti, i to je dobro, nemojte da mislite da ste time pokazali slabost. U novcu vam stiže dobitak!

Škorpija

Škorpije koje su tek na početku veze danas mogu da očekuju signal da je prava ljubav u pitanju. Ne dozvolite da vas na poslu iscrpljuju ljudi koji znaju manje od vas. Pazite šta jedete, mogući su stomačni problemi.

Strelac

U ljubavi sve blista, osećate se romantičnije i poželjnije nego ikada! Već neko vreme ozbiljno razmišljate o kreativnom projektu, i danas ga konačno započinjete. Nekome ćete dati važan savet.

Jarac

Napor koji ste uložili u neki odnos danas će se konačno isplatiti. Pravite i planove za put kojem se radujete! Ako vam se dopada neka osoba, ali niste sigurni šta ona misli, danas krenite u akciju.

Vodolija

Sanjali ste nešto o čemu ne možete da prestanete da razmišljate. Možda je to bila neka osoba iz vaše prošlosti. Ne javljajte joj se, pustite da snovi ostanu ono što jesu!

Ribe

Duboko ste zamišljeni zbog nekog zastoja u vezi. Morate da prelomite, i niko ne može da vam pomogne osim vas samih. Na poslu iznenada rešavate problem i to na način zbog kojeg će vam se svi diviti!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.