16.10.2021.

Ovan

Skloni ste uživanju. Nije vam lako da uradite sve kako ste zamislili. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu.

Bik

Odlično vam sve ide. Potrudite se da budite otvoreni i da budete skloni saradnji sa drugima. Zadovoljni ste sobom i svim što ste postigli.

Blizanci

Bilo bi dobro da se potrudite da ne budete previše emotivni. Budite vredni i završite sve obaveze koje imate. Nemate dovoljno energije i potrebna vam je motivacija.

Rak

Možda će da vam bude malo teško da se povežete sa drugima. Zato bi bilo najbolje da se okružite samo bliskim osobama. Ne nervirajte se previše oko posla, probajte da realizujete svoje ideje.

Lav

Trebalo bi da razmislite o štednji. Nije idealan dan za trošenje novca za neku veću kupovinu. Potrudite se da ne zapostavljate privatni život zbog previše obaveza.

Devica

Neće biti lako da se koncentrišete na detalje, jer ste rasejani. Imate dosta planova. Razmislite koji su vaši prioriteti.

Vaga

Izbalansirajte između potreba na svakodnevnom nivou i razmišljanja o vašoj životnoj svrhi. Potrudite se da nađete svoj mir uz šetnju. To može da vam odgovara.

Škorpija

Veoma ste kreativni. Bilo bi dobro da ne odlažete više obaveze. Pokušajte da se dogovorite sa drugima oko raspodele zadataka.

Strelac

Vežbajte samodisciplinu. Nekad vam je baš teško da se fokusirate, ali dajte sve od sebe. Napravite promenu na poslu jer to može da bude produktivno za vas.

Jarac

Ne oslanjajte se na druge ljude. Nije vam lako da ostvarite sve što ste zamislili, ali ipak poštujte rokove. Ne nervirajte se previše zbog kritike drugih ljudi.

Vodolija

Emotivni ste i nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Pokušajte da završite obaveze koje odavno treba da uradite. Ne trošite previše novca na kupovinu, radite sve u okviru budžeta.

Ribe

Ako planirate da se malo opustite i zabavite sa prijateljima danas. Potrudite se da bolje organizujete sve obaveze. Uspevate da se dogovorite sa drugima oko svega.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.