Proteklog vikenda u Kozarskoj Dubici odigrana je završnica prvenstva BiH za igračice rođene 2004. godine.

Na finalnom turniru učestvovalo je 6 najboljih ekipa iz BiH i to:

ŽRK Sloga – Gornji Vakuf – Uskoplje,

ŽRK Krivaja – Zavidovići,

RK Izviđač – Ljubuški,

ŽRK Borac – Banja Luka,

ŽRK Dubica – Kozarska Dubica i

ŽRK Knežopoljka – Kozarska Dubica.


Rezultati odigranih utakmica :

ŽRK SLOGA – ŽRK KRIVAJA 21:21

RK IZVIĐAČ – ŽRK BORAC 18:22

ŽRK KNEŽOPOLJKA – SLOGA 31:23

DUBICA – IZVIĐAČ 25:13

KRIVAJA-KNEŽOPOLJKA 14:25

BORAC – DUBICA 19:27

DUBICA – SLOGA 34:35

KNEŽOPOLJKA – BORAC 32:18

KRIVAJA – IZVIĐAČ 21:15

DUBICA – BORAC 14:13

KNEŽOPOLJKA – SLOGA 21:13.

Zlatni pehar podigle su najbolje, prošlogodišnje šampionke BiH i Republike Srpske, djevojčice ŽRK Knežopoljka.

2. ŽRK SLOGA

3. ŽRK DUBICA

4. ŽRK BORAC

5. ŽRK KRIVAJA

6. RK IZVIĐAČ

Za najboljeg igrača proglašena je Lara Stanić (Knežopoljka), najboljeg golmana Dženeta Hadžić (Knežopoljka), a najbolji strijelac bila je Dalila Abazović iz ŽRK Sloga.

Iz uprave kluba čestitaju djevojčicama i njihovoj trenerici Bojani Rodić na šampionskoj tituli i odličnim rezultatima tokom cijele godine.

 – Čestitamo svim ekipama na ostvarenim rezultatima, na fer i korektnoj igri, odličnim rukometnim partijama u kojim je publika dva dana uživala. Nadamo se da smo bili dobri domaćini i da ćemo na ovakav način svi zajedno doprinijeti razvoju ženskog rukometa.- dodali su iz Knežopoljke.

Zahvaljujemo svima koji su pomogli da mi budemo domaćini završnice BiH i svima koji su učestvovali u organizaciji turnira. Hvala našoj najboljoj publici koja je dva dana bila uz nas i pomogla nam da dođemo do šampionske titule, ističu iz ŽRK Knežopoljka.

I u kategoriji djevojčica rođenih 2008. godine Knežopoljka je najbolja u BiH.

U Zavidovićima je za vikend odigrana završnica BiH za djevojčice 2008. godiste. Prvakinje RS nakon dvije odigrane utakmice dokazale su da su najbolje i u BiH.

ŽRK KNEŽOPOLJKA- ZRK KRIVAJA 13:10

ŽRK KNEŽOPOLJKA – ŽRK HADŽIĆI 10:3.

Za najbolju igračicu završnice proglašena je Teodora Glišić (Knežopoljka), a u najbolju sedmorku izabrane su djevojčice Knežopoljke Ena Burazor, Marija Mećava i Anđela Mirić.

– Čestitke našim “zvijerkama” i njihovoj trenerici Leni Kovačević na izuzetnim rezultatima na završnicama. Hvala domaćinima iz ŽRK Krivaja na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji turnira. Ovim putem se zahvaljujemo roditeljima naših djevojčica koji su i ovaj put bili angažovani u organizaciji odlaska ekipe na završnicu i koji su uvijek uz ekipu i naš klub! Bio je ovo uspješan vikend za naš klub a već sledeći vikend nas očekuju završnice BiH za 2002. i 2006. godište koje se održava u Hadžićima i Grudama.

SREĆNO SVIMA I NAREDNOG VIKENDA, ističu iz uprave kluba.

Facebook komentari: