Primili smo e-mail od Udruženja Lotus iz Kozarske Dubice kojeg prenosimo u cjelini.

Poštovani,

Obraćamo Vam se sa molbom i prijedlogom za akciju za našu djecu povodom novogodišnjih praznika. 

Naš prijedlog je da zajedno sa opštinom Kozarska Dubica i Udruženjem dijabetičara „ Lotus“ obradujemo djecu koja žive na području opštine Kozarska Dubica, a boluju od dijabetesa tip 1.

Ova djeca, utoku jednog dana moraju da prime od 15 do 20 uboda kako bi se kontrolisalo stanje šećera i aplikovao inzulin (bez kojeg ne mogu da žive). Za razliku od svojih vršnjaka koji se raduju paketićima, igračkama i igricama…  djeca oboljela od dijabetesa tip 1, prije svega , žele da žive „ Život sa manje boli“.

Naša ideja je da im bar za Novu Godinu ispunimo tu  želju i obezbjedimo po jedan senzor za svako dijete. Cijena jednog senzora (koji traje 14 dana, a nema se za kupiti u BiH) je 120 KM.

Da bismo realizovali ovu ideju i obezbjedili senzore i čitače za desetero djece na našem području, bar za period novogodisnjih praznika, potrebna nam je Vaša pomoć.

U nadi da ćete imati sluha i podržati naš prijedlog, te da ćemo imati priliku da našoj djeci bar za vrijeme praznika olakšamo život i obezbjedimo „Život sa manje boli“

Svi zainteresovani mogu uplatiti donacije na  broj računa 5620078168792781 otvoren u NLB banci.

U ime Udruženja, naših članova i roditelja djece, unaprijed Vam se zahvaljujemo na podršci i razumjevanju.

S poštovanjem,            

Udruženje dijabetičara „Lotus“

Vojvode Radomira Putnika 27.

79240 Kozarska Dubica

Bosna i Hercegovina

Tel.00387 52 225 407

Mob. 00387 66 060310

E-Mail: udruzenjedijabeticaralotus@gmail.com