Komunalna policija opštine Kozarska Dubica obavještava preduzetnike i preduzeća koji obavljaju proizvodnu, trgovinsku, zanatsku, ugostiteljsku, uslužnu i drugu djelatnost da su dani republičkih praznika 1. i 2.maj neradni dani.

Izvor: kozarskadubica.org

Na prvi dan praznika, 1.maja u redovnom radnom vremenu mogu raditi privredni subjekti koji posjeduju registrovane apotekarske ustanove, veterinarske stanice i ambulante, benzinske pumpe i trgovinske djelatnosti u poslovnom prostoru benzinske pumpe.
Opštinskom odlukom dozvoljeno je da na prvi dan praznika mogu raditi privredni subjekti registrovani za obavljanje pekarske i trgovinske djelatnosti tipa dragstor u vremenu od 8 do 12 časova.
Na drugi dan praznika, 2.maja, pored privrednih subjekata koji posjeduju registrovane apotekarske ustanove, veterinarske stanice i ambulante, benzinske pumpe i trgovinske djelatnosti u poslovnom prostoru benzinske pumpe, u redovnom radnom vremenu mogu raditi privredni subjekti registrovani za obavljanje pekarske i trgovinske djelatnosti tipa dragstor, a u vremenu od 8 do 12 časova svi ostali privredni subjekti.