Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva radi upućivanja ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske u banjsko-klimatske javne ustanove.

Izvor: kozarskadubica.org

Javni poziv i kriterijumi objavljeni su na oglasnoj tabli u zgradi opštine Kozarska Dubica, a prijave se podnose Odsjeku za boračko-invalidsku zaštitu opštine Kozarska Dubica do 18. aprila.
Šef Odsjeka za boračko-invalidsku zaštitu Mirjana Jurišić navela je da je prema Projektu banjske rehabilitacije za 2023. godinu opštini Kozarska Dubica odobreno 20 korisnika, ratnih vojnih invalida od prve do desete kategorije i članova porodica poginulih boraca kojima je banjska rehabilitacija neophodna kao nastavak liječenja i oporavka.
Po isteku roka za prijave, opština Kozarska Dubica sačiniće preliminarnu listu izabranih korisnika koji će u banjsko-klimatskim ustanovama boraviti deset dana, a projekat banjske rehabilitacije trajaće od 31. oktobra ove godine.