Opština Kozarska Dubica raspisala je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu 20 plastenika površine 100 metara kvadratnih, sa sadnim, odnosno sjemenskim materijalom, te sistemom za navodnjavanje i dodatnom opremom.

Izvor: kozarskadubica.org

Ovim projektom osigurana su donatorska sredstva od strane nevladine organizacije “Muslim Aid Association” u iznosu od 40 odsto, sa istim procentom učestvuje i Opština Kozarska Dubica, dok je učešće korisnika 20 odsto od ukupne vrijednosti plastenika i prateće opreme, odnosno 630 KM.
Pravo na učešće u Projektu imaju prioritetne kategorije stanovništva – nezaposlene osobe ili osobe sa minimalnim primanjima i mlade osobe sa područja Opštine Kozarska Dubica, koje posjeduju vlastito poljoprivredno zemljište ili njihovi uži članovi porodice kao i zemljište ustupljeno na korištenje ili u zakup u neposrednoj blizini stambenog objekta u kojem stanuju.
Javni poziv će biti otvoren do 8. marta do 14.00 časova i dio je projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba kroz proizvodnju povrća u plasteniku”.
Obrasci zahtjeva za prijavu mogu se preuzeti u kancelariji broj 1 Odjeljenja za poljoprivredu, a zajedno sa dokumentacijom predaju se u zatvorenoj koverti na protokol Opštine Kozarska Dubica sa naznakom „Za javni poziv za dodjelu plastenika i opreme“.
Javni poziv je objavljen na web stranici Opštine Kozarska Dubica, na oglasnoj tabli Opštine Kozarska Dubica i web stranici RTV Kozarska Dubica
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kancelariji broj 1 Odjeljenja za poljoprivredu, Opštine Kozarska Dubica, svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova i na kontakt telefon 052-416-022.