Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva za novčanu pomoć socijalno ugroženim nezaposlenim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske od prve do pete kategorije, mlađim od 60 godina.
Izvor: kozarskadubica.org

Javnim pozivom definisani su uslovi za odobravanje ove pomoći, a zahtjev se podnosi Odsjeku za boračko-invalidsku zaštitu opštine Kozarska Dubica.
„Krajnji rok za podnošenje zahtjeva je 5. maj ove godine, a sve dodatne informacije nezaposleni borci mogu dobiti u kancelariji Odsjeka za boračko invalidsku zaštitu ili na broj telefona 052 416 017, svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova“, rekao je načelnik Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti Goran Dragaš.
Javni poziv za podnošenje zahtjeva za novčanu pomoć socijalno ugroženim nezaposlenim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske od prve do pete kategorije objavljen je na oglasnoj tabli internet prezentacije Opštine Kozarska Dubica www.kozarskadubica.org.