Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić donio je danas Odluku o dodjeli stipendija u školskoj 2023/2024. godini, prema kojoj je pravo na stipendiju koja se isplaćuje iz budžeta opštine ostvarilo 80 studenata.

Izvor: kozarskadubica.org

Sastavni dio Odluke o dodjeli stipendija su rang liste stipendista i to: rang lista 1, studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju bez obzira na prosjek ocjena i vukovci, te rang lista 2, studenata iz kategorija ostalih koji su bodovani na osnovu kriterijuma za dodjelu stipendija.
„Studenti, kojima je dodjeljena stipendija, zaključiće ugovor o stipendiranju sa Opštinom Kozarska Dubica kojim će se regulisati prava i obaveze stipendista i davaoca stipendije“, saopšteno je iz Opštinske uprave Opštine Kozarska Dubica.
Odluka o dodjeli stipendija Opštine Kozarska Dubica objavljena je na oglasnoj tabli u šalter sali opštine Kozarska Dubica i interenet stranici opštine.
Stipendija opštine Kozarska Dubica isplaćuje se 10 mjeseci u iznosu od po 100 KM, dok će studenti koji obnavljaju završnu godinu studija, odnosno apsolventi, isti iznos stipendije dobijati pet mjeseci.