U Kozarskoj Dubici, na adresi Svetosavska bb, juče je ponovo sa radom počela preuređena dm prodavnica.

Ponovni početak rada ove preuređene dm prodavnice, kompanija dm obilježila je i donacijom od 3.000 KM Udruženju mladih Fokus, koje se od 2017. godine bavi humanitarnim radom. Na volonterskoj osnovi Fokus okuplja mlade iz ove lokalne zajednice koji pružaju pomoć sugrađanima u stanju socijalne potrebe te raznim aktivnostima doprinose unapređenju i ljepšem izgledu Kozarske Dubice.

„Izuzetno smo sretni zbog činjenice da je dm odlučio podržati naše udruženje, što znači da su volonterski rad, trud i zalaganje da pomognemo našoj opštini i sugrađanima kojima treba pomoć prepoznati i cijenjeni. Zahvaljujemo se kompaniji dm na donaciji koju ćemo, između ostalog, iskoristiti i za kupovinu kosilice i trimera, kako bismo mogli uređivati dvorišta naših sugrađana, zatim dječija igrališta i javne površine naše Kozarske Dubice”, izjavio je Nedim Krivdić, predsjednik Udruženja mladih Fokus iz Kozarske Dubice i istakao kako je cilj udruženja da animira što više mladih osoba koje će svoje slobodno vrijeme provesti pomažući lokalnoj zajednici.

U ime kompanije dm, ček donacije uručio je Haris Mujagić, regionalni menadžer dm-a i tom prilikom izjavio: „Mladi ljudi su naša budućnost i mi kao kompanija želimo podržati ovaj svijetli primjer volonterizma mladih kojim se pomažu i sugrađani u stanju potrebe, ali i sam izgled opštine. Udruženju Fokus želimo mnogo uspjeha u radu u zajednici, a nadamo se da ćemo im današnjom donacijom pomoći da što uspješnije izvedu sve planirane aktivnosti u narednom periodu“, i dodaokako svaki novi početak dm uvijek nastoji obilježiti zajedno s lokalnom zajednicom u kojoj posluje.