Kandidat SNSD Radenko Reljić je sa osvojenih 5.747 glasova birača u Kozarskoj Dubici obnovio mandat načelnika opštine, potvrđeno je Srni u Izbornom štabu SNSD u Kozarskoj Dubici.
Izvor: srpskainfo.com

Na osnovu obrađenih podataka sa svih biračkih mjesta za nivo načelnika opštine, Reljić je osvojio 58,53 odsto glasova, dok je kandidat PDP i SDS Pero Karan na današnjim izborima osvojio 4.072 ili 41,47 odsto glasova – saopšteno je iz Izborog štaba SNSD.
U prvom obraćanju novinarima, Reljić je zahvalio svim Dubičanima koji su mu na današnjim izborima dali povjerenje i odgovornost da vodi Kozarsku Dubicu u naredne četiri godine.
– Zahvaljujem se sugrađanima na ukazanom povjerenju, stranci koja me je kandidovala i političkim partijama koje su podržale moju kandidaturu. U naredne četiri godine očekujem stabilizaciju finansijskih prilika u našoj opštini i napredak koji svi očekujemo. Svoj posao obavljaću odgovorno i u interesu svih građana – rekao je Reljić novinarima.

On je istakao da je velika čast osvojiti drugi uzastopni mandat, te da to pokazuje da je Kozarska Dubica maksimalno opredijeljena za ljude koji će raditi za dobrobit građana.

Reljić je konstatovao da su izbori u Kozarskoj Dubici protekli u najboljem redu.

Kompletnu listu prvih preliminarnih, nevažećih rezultata Lokalnih izbora možete pogledati na stranici Centralne izborne komisije klikom OVDJE.

Facebook komentari: