Nakon uspješnog otvorenja Robota u Bugojnu, u petak, 18.marta, kompanija Robot nastavlja sa širenjem svojih prodajnih kapaciteta.

Tako će građani Kozarske Dubice u petak 25. marta dobiti novi, savremeno opremljeni Robot hipermarket prehrane i tehnike, koji će biti prilagođen novim  trendovima, potrebama i kupovnim navikama kupaca.

Veliko nam je zadovoljstvo da smo početak ove godine obilježili proširenom prodajnom mrežom i sa novim kolegama koji su se pridružili Robotovom timu. Također, nastojati ćemo u našim novim prodajnim objektima u Bugojnu i Kozarskoj Dubici ponuditi pažljivo odabrani asortiman, kvalitetnu uslugu i konkurentne cijene uz velike akcijske pogodnosti koje će im omogućiti dodatne uštede.

Kao uspješna kompanija, Robot svake godine otvara nove poslovnice, a samim tim i nova radna mjesta te na taj način direktno utiče na smanjenje nezaposlenosti u BiH.

Budući da je tržište danas prezasićeno ponudom, a kupci mogu birati kome i kada će pokloniti svoje povjerenje, zasigurno trebate imati prednost i kvalitet nad ostalima da biste opstali na tržištu i zadržali mjesto među najboljim.

Upravo je kompanija Robot, zahvaljujući svojim visokim standardima, najboljim cijenama i vrhunskoj ponudi, već dugi niz godina veoma uspješna u oblasti trgovine i proizvodnje.

”S ponosom najavljujemo širenje trgovačke mreže, 25. marta otvaramo još jedan hipermarket u nizu. Prepoznali smo potrebe lokalnog stanovništva, te ovoga puta usrećujemo sve građane Kozarske Dubice. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni ponudom i uslugom, a prije svega cijenama. Za sve posjetioce pripremamo veliki broj pogodnosti i iznenađenja, te super sniženja na svim odjelima. Otvorenje nove poslovnice Robot u Kozarskoj Dubici biti će ispraćeno kvalitetnim i zanimljivim sadržajem, kroz podjele poklona našim kupcima, nagradne igre, mnogobrojne promocije, degustacije domaćih proizvoda, i drugih iznenađenja.

U subotu 26.03. organizovati ćemo roštiljadu i zabavu za najmlađe, te vam garantujemo super provod i odlično raspoloženje.

Ono što možemo istaknuti jeste da će građani Kozarske Dubice dobiti novo mjesto najbolje porodične kupovine uz super niske cijene. Više o samom otvaranju, javnost ćemo upoznati u narednom periodu.” – poručili su iz kompanije Robot.

Novi, savremeno opremljeni hipermarket Robot nalaziti će se na  površini preko 2500 m2 i jednoj etaži. Kompanija Robot će zaposliti preko 50 radnika za potrebe održavanja nove poslovnice, a za sve posjetitelje u okviru hipermarketa nalazit će se restoran, veliki parking, kao i ostali sadržaji uslužnih djelatnosti.

„Mi smo tržni centar u kojem kupac ima priliku da nađe sve što treba na jednom mjestu uz prepoznatljivo najpovoljnije cijene. Odjel prehrane, mesnica, piljara, odjel hemije, robe široke potrošnje, igračke, namještaj, mali kućanski aparati, bijela tehnika, akustika i alati je ono što će naši kupci imati i u novootvorenom centru u Kozarskoj Dubici“- rečeno je iz marketing službe kompanije Robot.

Društveno odgovorna kompanija Robot sudjeluje u mnogobrojnim donacijama i sponzorstvima i uvijek je tu da pruži ruku podrške onima kojima je podrška potrebna.

Dugoročna poslovna strategija Robota usmjerena je na rast i stabilnost bosanskohercegovačke privrede. Robot je otvorio svoja vrata domaćim proizvođačima, kao i poljoprivrednicima za distribuciju svojih roba. Ovim putem želimo se zahvaliti svim našim dobavljačima i kupcima na pomoći i učešću kako bismo uspješno otvorili prethodne i buduće Robot tržne centre.

Kao što smo već i ranije istakli, kompanija Robot će u narednom periodu i dalje raditi na proširenju prodajnih kapaciteta širom BiH. Nakon otvorenja Robota u Bugojnu, te ovosedmičnog otvorenja u Kozarskoj Dubici, najavljujemo otvorenje maloprodajnih objekata Zvorniku 01.04, kao i u još deset bosanskohercegovačkih gradova. U 2022/23. godini planiramo zaposliti preko 1000 novih radnika i ujedno otvoriti vrata domaćim proizvođačima kako bi plasirali svoje proizvode u našim objektima. Cijenimo kvalitet i kupujmo domaće u domaćim supermarketima Robot! Očekujte nas i u Vašem gradu!