Odbornici Skupštine opštine Kozarska Dubica usvojili su juče Rebalans budžeta opštine za 2018. godinu, koji iznosi 12.289.000 KM. 
Načelnik Odjeljenja za finansije opštine Kozarska Dubica Nada Grgača precizirala je da je Rebalans budžeta opštine za tekuću godinu za 24,1 odsto veći planiranog budžeta.

www.kozarskadubica.org

“Povećanje ukupnih prihoda u najvećoj mjeri se odnosi na sredstva Vlade Republike Srpske, koja su opštini Kozarska Dubica doznačena po odluci o određivanju prioritetnih projekta iz programa javnih investicija Republike Srpske u 2018. godini”, navela je Grgača. 
U Skupštini opštine Kozarska Dubica jučeje usvojena Odluka o visini poreske stope za oporezivanje nepokretnosti na području opštine, koja kao i prethodnih godina iznosi 0,10 odsto, te program održavanja zaobraćajnica u zimskim uslovima za 2019. godinu. 
Iz nadležnosti Odjeljenja za privredu i poljoprivredu usvojena je Odluka o načinu, organizaciji i uslovima za vršenje javnog prevoza lica i stvari na području opštine Kozarska Dubica, Odluka o taksi prevozu lica na području opštine i Odluka o izmjeni i dopuni odluke o uslovima ulaska investitora u Poslovnu zonu “Lipova Greda”. 

Facebook komentari: