Predsjednik Skupštine opštine Kozarska Dubica Vladimir Rokić zakazao je za četvrtak, 22. jun 18.redovnu sjednicu Skupštine sa 33 tačke dnevnog reda.
Odbornici bi trebali da se izjasne o planu za izmirenje neizmirenih obaveza Opštine Kozarska Dubica prenesenih iz prethodnog perioda, te o konsolidovanom izvještaju o izvršenju Budžeta Opštine za 2022. godinu.

Izvor: kozarskadubica.org

Na dnevnom redu sjednice biće i izvještaji o radu i materijalno-finansijskom poslovanju u prošloj godini javnih preduzeća i ustanova, Centra za socijalni rad, Dječijeg vrtića „Pčelica“, Narodne biblioteke, “Centra za informisanje i kulturu” i Turističke organizacije.
Razmatraće se i izvještaji o radu lokalnih udruženja i organizacija, kao i Republičkog javnog pravobranilaštva.
Pred odbornicima će se na ovom zasjedanju naći Program obilježavanja značajnih događaja iz odbrambeno-otadžbinskih ratova za ovu godinu, kao i više materijala iz nadležnosti Odjeljenja za poljoprivredu, među kojima i Program korištenja poljoprivrednog zemljišta u svojini Republike Srpske na području opštine Kozarska Dubica za 2023. godinu.
Predviđeno je i donošenje odluka o komunalnim taksama, o utvrđivanju početne visine mjesečne zakupnine poslovnih prostora u vlasništvu opštine i o utvrđivanju vrijednosti boda za obračun komunalne naknade za tekuću godinu.
Ukoliko odbornici daju zeleno svjetlo, poslovne prostore na korištenje na određeno vrijeme dobiće Lovačko udruženje „Jelen“ i Gradsko kulturno-umjetničko društvo „Una“, a zemljište Udruženje „Prometej“.
I ova sjednica lokalnog parlamenta je zakazana za 09.00 časova u velikoj skupštinskoj sali.